Hvor finder jeg praktisk information om udflugter?

Vores guider på rejsemålet har sammen med vores lokale samarbejdspartnere nøje udvalgt og sammensat et spændende udflugtsprogram. Vi følger løbende op på udflugterne og fornyer programmet, bl.a. på baggrund af spørgeundersøgelser, hvor du og andre gæster har mulighed for at komme med feedback. På den måde kan vi altid tilbyde spændende og interessante oplevelser. Nedenfor finder du en række praktiske informationer om vores udflugter:

Aktuel information

Aktuelt om Spies

Spies' ejer, Thomas Cook Group, indgav den 23. september en konkursbegæring. Fra og med tirsdag den 24. september var Spies og vores sø...