Hvorfor kan jeg ikke bruge Spies app på en Windows-telefon?

Brugen af Windows-platform er meget lidt udbredt i forhold til, hvor mange ressourcer det vil kræve for os at udvikle, kvalitetssikre og opdatere app’en så den holder samme niveau, som de mest brugte systemer. Derfor kan du kun bruge vores app på de telefoner, der understøtter iOS og Google Android.

Aktuel information

Hvordan kan jeg betale min rejse?

Du har flere muligheder, når du skal betale din rejse. Du kan f.eks. betale med betalingskort via telefon eller direkte her på spies.dk. Du...