Få hjælp og vejledning

Hvor længe skal mit pas være gyldigt?

Når du rejser til et land udenfor Schengen, skal dit pas ofte være gyldig i op til 6 måneder efter hjemkomst. Vi anbefaler, at du altid medbringer dit pas på rejsen, uanset om du rejser inden for eller uden for Schengen.

Inden afrejse er det vigtigt, at du selv tjekker, hvilke regler der gælder for netop dit rejsemål. Der kan være særlige visumregler afhængigt af rejsemål, rejsens længde, eller hvis du ikke har dansk pas. Du finder information på Udenrigsministeriets hjemmeside. Vi anbefaler, at du kontakter det pågældende lands ambassade/konsulat direkte, hvis du har spørgsmål til reglerne.

Vær opmærksom på, at du vil blive nægtet indrejse, hvis reglerne for passets gyldighed, dansk fremmedpas eller visum ikke overholdes.

Indgår der mellemlanding eller transit i rejsen, skal du være opmærksom på, at der kan gælde særlige visumregler for det pågældende land, som du mellemlander eller har transit i.

Skal du rejse til USA? Læs om ESTA her

Aktuel information

Thomas Cook Airlines Scandinavia har skiftet navn til Sunclass Airlines

Den 30. oktober 2019 kunne Spies-gruppens nye ejere præsenteres på en pressekonference i Stockholm. Det bliver den Stordalen-kontrollerede...

Læs mere