Hvad er retningslinjerne for hotelanmeldelser på Spies.dk?

Vi sætter stor pris på, at du vil dele dine rejseoplevelser med os og samtidig hjælpe andre rejsende med at finde frem til det rette hotel.

Når du er kommet hjem fra en charterferie med os, vil du få mulighed for at dele din hoteloplevelse på Spies.dk. Du kan indsende en tilbagemelding pr. rejse, og når den er indsendt, kan den ikke redigeres. Hvis du ønsker at fjerne din hotelanmeldelse eller ser en stødende anmeldelse, er du velkommen til at kontakte os.

Vi ønsker et familievenligt miljø på Spies.dk og tillader derfor ikke bandeord eller vulgære ord/udtryk. Vi fjerner også hotelanmeldelser, som indeholder trusler, personangreb eller racistiske og diskriminerende kommentarer.

Forklaring af hotelvurderinger:

5 - Meget tilfreds

4 - Tilfreds

3 - Hverken eller / neutral

2 - Utilfreds

1 - Meget utilfreds

- Ingen mening

Aktuel information

Hvordan kan jeg betale min rejse?

Du har flere muligheder, når du skal betale din rejse. Du kan f.eks. betale med betalingskort via telefon eller direkte her på spies.dk. Du...