Hvordan skal jeg angive mit mobilnummer, når jeg bestiller en fleksibel rejse med rutefly?

Du skal angive dit mobilnummer med landekoden +45 foran. Det er meget vigtigt, at du angiver nummeret til den mobil, som du bruger inden og under rejsen, da flyselskabet bruger sms til at informere om forsinkelser, tider og andet, der påvirker din rejse.

Aktuel information

Hvordan kan jeg betale min rejse?

Du har flere muligheder, når du skal betale din rejse. Du kan f.eks. betale med betalingskort via telefon eller direkte her på spies.dk. Du...