Hvordan skal jeg angive mit mobilnummer, når jeg bestiller en charterrejse?

Du skal angive dit mobilnummer med landekoden +45 foran. Det er meget vigtigt, at du angiver nummeret til den mobil, som du bruger inden og under rejsen, da vi bruger sms til at informere om flyforsinkelser, tider og andet, der påvirker din rejse. Når du ankommer til rejsemålet, sender vi dig f.eks. en sms med kontaktoplysninger til vores guider. Har du tilkøbt transfer, sender vi dig også en sms med information om, hvornår bussen henter dig ved hjemrejse. Denne service er gratis for modtageren.

Aktuel information

Hvordan kan jeg betale min rejse?

Du har flere muligheder, når du skal betale din rejse. Du kan f.eks. betale med betalingskort via telefon eller direkte her på spies.dk. Du...