Hvorfor ændrer prisen sig?

Vores priser er justeret efter udbud og efterspørgsel, og derfor kan priserne sagtens ændre sig flere gange dagligt, hvis efterspørgslen på en bestemt rejse stiger eller falder.

Priserne justeres udelukkende efter udbud og efterspørgsel ud fra de bestillinger, der foretages hos Spies, og de er derfor hverken styret af cookies eller device. Der sker derfor ikke prisændringer, fordi du søger meget på spies.dk, klikker rundt eller skifter mellem smartphone, tablet og computer.

Aktuel information

Hvordan kan jeg betale min rejse?

Du har flere muligheder, når du skal betale din rejse. Du kan f.eks. betale med betalingskort via telefon eller direkte her på spies.dk. Du...