Få hjælp og vejledning

Aktuelt om Spies

Spies ejer, Thomas Cook Group, har i dag meddelt, at Gruppen er langt i forhandlinger med kinesiske Fosun Tourism og deres primære banker med henblik på at tilføre virksomheden 750 mio. £.

Ifølge planen vil alle Thomas Cook turoperatører, hvilket inkluderer Spies, fremover være ejet af Fosun Tourism, som for nuværende er vores største aktionær og også ejer af Club Med. Flyselskabet vil ifølge planen fremadrettet være under ejerskab af Thomas Cook Group plc. Flyselskabet og rejsearrangøren vil fortsætte det stærke og tætte samarbejde, de har haft gennem en årrække.

Ferie med Spies vil ikke blive påvirket og alt vil fortsætte med at fungere som hidtil. Alle rejser er fortsat beskyttet af Rejsegarantifonden, og du kan trygt bestille din ferie med Spies.

Læs spørgsmål og svar her

Aktuel information

Kan jeg tjekke ind online?

Check-in via internet  Flyver du med Thomas Cook Airlines, kan du på udvalgte rejsemål tjekke ind online via computer eller mobil. ...

Læs mere

Klimakompenserer I for min rejse?

Fra og med 29. april klimakompenserer vi samtlige flyrejser, som købes gennem Spies. Både når du rejser med vores eget flyselskab,...

Læs mere